.

.

måndag 25 juni 2012

Och regnet det bara öser ner......


Ja bättre väder kunde det ju vara, men blommorna blir väl glada :) och i midsommarhelgen bjöds det på lite blandad väderlek, men det kunde ha varit värre. Vi fick en fin förmiddag på midsommadagen då satt vi på bryggan och lapade sol, så skönt. 
 Den här laxtårtan var mitt bidrag till buffén på midsommarafton, tycker den blir godare än silltårtan, lite mildare i smaken.

På söndagen blev det lite innepyssel eftersom solen försvann ganska snabbt på förmiddagen. Städning i det här skåpet bl.a. och lite ommöblering ovanpå, tog bort lite saker. Lådan är perfekt att lägga våra solglasögon och mobiler i.


Det gamla fönstret är från dasset som revs för ett par år sen och där bygger min systers familj en ny stuga. Kolla in hennes album solvikhem på Styleroom.Den här veckan har jag inte hunnit göra så mycket pyssel, har målat en del saker men eftersom jag målar tre till fyra lager så tar det sin tid.  
  
Den här krukan blev iallafall klar. Decopague av en Sagen servett och dekoren är målad med hjälp av en schablon. Gillar när bilderna smälter in i krukan.

Och vet ni vad!!! Inte ett endaste loppis på hela veckan !!! Nu börjar det bli jobbigt i själen ;) men i morron ska jag ta mej en repa.

Ha det bra så hörs vi snart!!!

Kram Maria 

5 kommentarer:

Annes vita rum sa...

Vilken härlig laxtårta! mums!
Så fint du har det,älskar skåpet:) kram/Anne

Sofia sa...

Ser jätte gott ut! och visst var det fint väder på midsommarafton... men sen har det ju mest strilat... Vilket gör att sniglarna frodas som aldrig förr!!! DET kan man bli ganska galen på...
Fint du har det i hallen (?)... smart med den lilla lådan.
Ha det gott!
Kram Sofia

Marie maräng sa...

Tårtan ser jättegod ut :)

Vad duktig du är pyssla, krukor är jättefina.

Lycka till på loppisrundan!

Ha de gott!
Kram Marie

Rosa i huset i vitt sa...

Fina krukor och vädret blir man ju så trött på
Men härlig utsikt har du

Kram Rosa

Anneli sa...

Hejsan.

Den där tårtan ser jättegod ut!

Vad fint du har på din byrå/skänk, snyggt med det gamla fönstret.

Vädret är väl inte mycket bättre nu..................

Kram Anneli