.

.

måndag 22 juli 2013

Härliga sommar!!!

Nu är vi hemma igen efter några dagar i stugan, och vilka härliga sommardagar vi har haft och har fortfarande!!! Så i sommar kan väl ingen klaga på vädret iallafall ;)
Så efter svampplock och blåbärsplock har det blivit ett och annat dopp i det blå :)Har piffat och fixat lite nytt till stugan också. Har gjort ett brickbord av en garnvinda och gamla urtavlorHär är vår lilla frukostaltan, och visst smakar morronkaffet extra gott här.


När vi städade under mina systrars stuga så hittade jag en gammal skylt från en skuta. Vår mamma kom ihåg den sen hon var liten, tänk att den har legat där under och gömt sig så länge ;)


Blommorna växer snart ur krukorna, de här var så små och taniga när jag köpte dom så jag trodde inte att de skulle överleva.

Det har piffats lite inne i stugan också. Här är det grejer från farfars gård igen. Ett lock från en stor låda hittade vi i ett av uthusen, klart att den fick följa med hem!!!
På söndagen tog vi med fikakorgen ut till Boskär som ligger längst ut bland öarna. Här är det gott om släta klippor och så finns det en gammal jaktstuga som går att hyra.
 Om man tittar noga så ser man Blå Jungfrun till vänster om dotterns hårrufs.Som ni säkert har märkt så är det glest mellan inläggen nu sommartid men jag kommer tillbaka!!!

Ha nu en fortsatt skön juli!!!

Kram Maria

7 kommentarer:

Karin sa...

Hejsan hallå! En liten sommarhälsning så här i havsluften :) Ha det bra i solen Kram till er från oss

Melody and M.E sa...

Bara älskar ditt brickbord! Det är väl inge idé att hoppas på att det ska dyka upp i din butik!
Svar: Ja, visst blev fågeln fin på stolpen! Redan flera som undrat var jag köpt den och som vanligt blir svaret hos "Marias vita rum". Och salladsbesticket jag köpte hos dig har använts varje dag sedan vi kom hem!
Ha det gott och hälsa familjen!
Kramisar
från oss i Skåneland!

Annes vita rum sa...

Hallå där i sommarvärmen,visst är det härligt:) Brickbordet var en kul ide.. Ha de gott! Kramizar

Sofia sa...

Nä, i år kan vi inte klaga!
Så underbar frukostplats... och det där locket var jätte fint!
Kramis
Sofia

Rosa i huset i vitt sa...

Du har så mycket fint...brickbordet var ju fiffigt och snyggt blev det
kram Rosa

Vitt hus med svarta knutar sa...

Det är skönt att få koppla av från den vanliga vardagslunken på semestern, även bloggen kan få ha semester;-) Vilket fint brickbord du gjort och det var fina saker du hittat i ladan. Skylten från skutan är verkligen avundsvärd. Ha en fin fortsättning på sommaren!
Kram,
Regina

Gun T sa...

Tänk att du var i Furulid/Krokstorp du med. Inte såg jag er men det var en aning med folk där.
Gjorde du några fynd? Vilka härliga bilder du visar upp här.
Förstår att du haft det härligt ute i stugan.
Kram gun