.

.

måndag 31 december 2012

Nyårsafton

Så är det då årets sista dag, och det här året gick ju lika fort som alla andra år, och den här hösten har ju bara rusat fram. Vi har haft riktigt mörka och trista dagar, regnigt och disigt och mörkt, har försökt fotat varje dag efter julhelgen men nu gav jag upp och använde blixt iallafall.


Visst ser det trist ut!!! men det kommer säkert mer snö, vintern är ju långt ifrån över. Det var riktigt våraktigt ute, fåglarna kvittrade och solen kom nästan fram när jag tog min promenad.


I fredags när vi äntligen hade sol och blå himmel, ja då åkte vi till Linköping och mellandagsshoppade lite. Jag hittade den här stora adventsstjärnan på Åhléns. Har länge tänkt att köpa en riktigt stor, och så hittade jag en till halva priset, så då slog hon till :)
Har äntligen tagit mej i kragen och gjort om lite i vår trappa. Man blir ju lite hemmablind, vi har haft samma tavlor där sen vi flyttade in, men nu åkte dom ner. Istället kom det upp en gammal skolplansch som min mamma hade i sin skola när hon gick i första klass. Visste ju att jag hade den nånstans, så när jag hade mitt källarröj så kom den fram :) 

Nu har min favoritlåda blivit en ljuslåda.

Visst börjar man längta lite efter våren!!! Hittade den här bilden när jag gick igenom bildmappen.

Nu är det bäst jag sätter igång med nyårsmiddagen. Det blir grillad oxfilé, klyftpotatis och rödvinssås mmmm!!! och ett gott rött vin till. För- och efterrätt kommer gästerna med, tror det blir en hemgjord blåbärsglass till efterrätt :)

Jag önskar er alla ett Gott Nytt År!!!
Och tack alla ni som läser min blogg och kommer med gulliga kommentarer!!!

Kram Maria

8 kommentarer:

Anneli sa...

Önskar dig också ett riktigt Gott nytt år!

Kram från mig,
Anneli

Melody and M.E sa...

En liten paus mellan rätterna och en liten titt i datorn medan espressomaskinen får upp trycket!
Gott Nytt År önskar vi er alla!
Melody med familj!

Annes vita rum sa...

God fortsättning vännen! I dag har jag gått runt tomten och inte hittat en enda snöfläck:)men men,vintern är ju långt ifrån slut.Önskar dig en fin ,,lugn dag..kram

Karin sa...

Gott nytt år till er alla från oss alla :) Karin

Rosa i huset i vitt sa...

God fortsättning på nya året
kram Rosa

gun sa...

God fortsättning önskas Dig, Per och Lina fina
Kram gun

Marie maräng sa...

Så fint du gjort!
Ja.. nå längtar man efter våren alltid ;)

Tack för fin gulliga kommentar hos mig!

Önskar dig en god fortsättning på det nya året!

Kram Marie

Sofia sa...

Hoppas du haft en bra start på det nya året!!!
Fint det blev i trappan.... Kan inte riktigt släppa den där andra skoltavlan med kartan på.... Om mannen din vill sälja, så vet du till vem!! blink blink! ;)
Kraaaam!
Sofia