.

.

torsdag 29 mars 2012
Äntligen har jag gjort något klart!!! Känns som att jag bara påbörjar olika saker hela tiden som sedan samlas på hög och ökar på stressen suck!!! Då känns det extra skönt när några projekt blir klara även om de inte är så stora.

Här har jag gjort om en lampskärm från Rusta med servettdecopague och målat lampfoten.Fint när man ser trådarna på skärmen genom servetten.


De här krukorna har också fått vit färg, visade hur dom såg ut innan i ett annat inlägg.

Här är en liten söt pigtittare som fått en uppfräschning med vit färg såklart!!!

I lådan har jag satt tapet.

Så avslutar jag med lite loppisfynd som vanlig, synd att bryta traditioner ;)


Franska sjökort fanns det på ett loppis för 5 kr styck och jag min dummer köper bara två st. Idag när jag var där fanns inte ett enda kvar. Lätt att va efterklok.

Det är ju inte mycket till skärgård precis.


Den här lilla påskkärringen köpte jag för ett par år sen på en loppis för 10 eller 20 kr. Så när jag hade rensning i påsklådan la jag ut lite grejer på Tradera bl.a. den här. Kan ni gissa vad en målad träbit kan gå för? Jo jag fick 295 kr!!!! Helt sanslöst. Men kul.

Snart är det helg igen!!! Gött!!!

Kram Maria

3 kommentarer:

Chokladvillan 1910 sa...

Ibland har man projekt upp över öronen... ;) Lampskärmen blev kanonfin & charmig ! Kartor är jag inne på också ännu har jag inte stött på några... Häxan var ju urhäftig !
Ha en härlig fredag & helg !
Kram Anki

Annes vita rum sa...

Bra ide med tapet i lådan på pigtittaren , så sött, tack för tipset och sjökorten är jättefina;) ha en fin helg kram/Anne

Sofia sa...

Hallojj!
Så mycket fint du har gjort!
Gillar verkligen lampan med servettdekopage! Bra ide´!
Ja, i bland kan man sälja de mest konstiga prylar på tradera och få bra betalt. Min man säljer ju en hel del där och brukar även ha koll på vad du lägger ut....
Ha nu en bra helg i snöblasket!
Kraaaam Sofia