.

.

söndag 18 mars 2012

Regnig söndagHejsan !!!

Ja nu var det ett tag sen, igen. Vart tog den där solen vägen? kan man undra. Här har det regnat hela dan fast det gör inte så mycket då får jag gjort lite inomhusgrejer istället. Har suttit vid datorn nästan hela förmiddagen. Först fotat en masssa saker som ska läggas ut på tradera, sen redigera alla bilder. Det tar sin tid, och nu lite bloggning. 


De här betong-krukorna köpte jag på Åhléns för ett par månader sen och nu har dom fått siffror.


Snyggt med betongkrukor.Här är lite av gårdagens loppisfynd.


Ja, ytterligare en betongkruka haha!!


Här är en gammal förbandslåda. Får se om det går att måla över den "snygga" färgen, får väl måla beslagen också.


Hittade två äggfat på olika loppisar och mazarinformar antar jag att det är, jag tänkte nog inte baka utan ha blockljus i dom såklart. 


Ja här kommer då det här tidningsstället som jag skulle fixa till. Ibland blir det inte som man tänkt sej, jag blev inte nöjd. Ska nog måla den vit och shabba den lite. Decopaguen ska få vara kvar, fortsättning följer.

Fast det är ju inte alla som är vitfantaster (har jag hört). Haha!!!Tänk om det kan sluta regna snart så jag kan gå ut på en promenad, men det finns ju regnkläder!!

Ha det gott!!!

Kram Maria

3 kommentarer:

Chokladvillan 1910 sa...

Skitsnygga betongkrukor, siffrorna blev pricken över i:et ! ;)
Fina hönor också, de gillade jag. Det regnar inte ännu här men det är mulet & trist.
Ha en härlig söndag !
Kram Anki

Annes vita rum sa...

Tack för att du kikade in hos mig och tack för kommentaren. Så fin blogg du har och så mysig butik. Hur har jag kunnat missa den? Ska göra ett besök hos dig/Ha en fin söndag./Anne

Rosa i huset i vitt sa...

Många fina fynd ... och visst går timmarna fort när man sitter vid datorn ...det tar som sagt lita tid men det är ju kul.

Ha en bra kväll
Kram Rosa